Nieuws

Waar en hoe laat wordt Borussia Dortmund - PSG in de Champions League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Borussia Dortmund - PSG in de Champions League uitgezonden?

1 mei - 11:40 Laatste update: 18:29

Woensdagavond staat de voetbalwereld op scherp voor de heenwedstrijd in de halve finales van de Champions League, waarin Borussia Dortmund het thuis opneemt tegen Paris Saint-Germain. Twee van de meest dynamische ploegen in Europa staan tegenover elkaar in een cruciale clash. Waar kun je deze wedstrijd kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Dortmund heeft indruk gemaakt door zowel PSV als Atlético Madrid uit te schakelen en zal willen voortbouwen op hun sterke prestaties in het Signal Iduna Park. PSG heeft, na zeges op Real Sociedad en FC Barcelona, ook alle reden tot zelfvertrouwen. De tactieken van trainers Edin Terzic en Luis Enrique zullen cruciaal zijn, waarbij beide teams proberen om hun Europese campagne te bekronen met een finaleplaats. De laatste keer dat Dortmund in een Champions League-finale stond, was in 2013 (tegen Bayern München, 2-1 verlies, red.). PSG bereikte haar enige finale in 2020 (ook tegen Bayern München, 0-1 verlies, red.).

Live Dortmund - PSG kijken

Borussia Dortmund - PSG begint woensdag 1 mei om 21.00 uur en wordt live uitgezonden op RTL 7 en het open kanaal van Ziggo Sport. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen van deze topontmoeting. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.