Kane en Sané draaien halve finale volledig om: twee goals binnen vier minuten

30 april - 22:25 Laatste update: 22:25

Leroy Sané en Harry Kane hebben voor blije gezichten in de Allianz Arena gezorgd. Beide heren scoorden enorm snel na rust en daarmee draaide Bayern München de wedstrijd volledig om. Real Madrid was in de eerste helft via Vinicius Júnior op voorsprong gekomen.

Na rust vliegt Bayern München. Konrad Laimer maakte voor het eerst echt tempo op het middenveld en vond Sané. De buitenspeler kwam op de manier zoals Arjen Robben dat altijd deed naar binnen en haalde verwoestend uit. Andriy Lunin was kansloos en zag de bal slechts voorbij vliegen bij de eerste paal.

Niet veel later was daar ook de tweede goal voor Der Rekordmeister. Kane stond op 42 treffers in 42 duels, maar na de halve finale in de Champions League kan hij zeggen dat hij nog altijd één-op-één loopt. Jamal Musiala ging naar de gron en Clément Turpin wees direct naar de stip. Kane ging achter de bal staan en benutte de strafschop.

Eerder was Real Madrid op voorsprong gekomen door Vinicius. Via een geweldige pass van Toni Kroos kwam de Braziliaan vrij en oog-in-oog met Manuel Neuer faalde hij niet. Het was de enige kans die de Madrilenen hadden in de eerste helft die ook vooral gedomineerd werd door Bayern. 

  • match.tabs.match
  • match.tabs.setup
  • match.tabs.statistics

match.matchDetails


Datum
dinsdag 30 april 2024
Stadion
Fußball Arena München
Aftrap
21:00
Scheidsrechter
Turpin