Transfernieuws

'PSV lijkt huurling te gaan verliezen aan clubs uit Duitsland, Engeland of Italië'

'PSV lijkt huurling te gaan verliezen aan clubs uit Duitsland, Engeland of Italië'

30 april - 09:26

PSV lijkt komend seizoen in ieder geval niet meer te kunnen beschikken over Armel Bella-Kotchap. De van Southampton gehuurde verdediger lijkt na dit jaar een definitieve transfer te gaan maken naar Duitsland, Italië of Engeland, aldus Fabrizio Romano.

De huurperiode van Bella-Kotchap bij PSV leek in eerste instantie een schot in de roos te zijn, maar al snel werd het minder en minder. De Duitse verdediger wordt geteisterd door blessures, waaronder een aan zijn schouder. Mede daardoor hebben de Eindhovenaren niet echt gebruik van hem kunnen maken zoals vooraf gehoopt.

Het is niet nieuw dat Bella-Kotchap normaliter na dit seizoen zou terugkeren bij Southampton, maar PSV zou ervoor kunnen kiezen om het opnieuw met de speler te proberen. Als we Romano mogen geloven, gaat daar waarschijnlijk een streep doorheen. Volgens de Italiaan staan clubs uit Duitsland, Italië en Engeland klaar om hem definitief in te lijven voor een prijskaartje van rond de twintig miljoen euro.

In totaal heeft PSV slechts 246 minuten kunnen genieten van Bella-Kotchap. Ondanks de geringe speeltijd mag de Duitser straks een prijs achter zijn naam zetten. Aankomende zondag kunnen de Eindhovenaren officieel kampioen worden tegen Sparta Rotterdam.