Temperatuur loopt hoog op tijdens Heerenveen-training: 'Pelle, hou je bek eens!'

28-09-2023 18:50 Laatste update: 19:59

De gemoederen liepen donderdag hoog op tijdens de training van SC Heerenveen. De Friezen staan onder druk en daar waren felle discussies tussen Pelle van Amersfoort, Luuk Brouwers, Denzel Hall en trainer Kees van Wonderen schoolvoorbeelden van. 

In het eerste deel van de video zie je Van Amersfoort en Brouwers met elkaar bekvechten. Laatstgenoemde laat eerstgenoemde na zijn goal weten 'dat hij zijn bek moet houden', waarna laatstgenoemde op dezelfde wijze reageert. Van Amersfoort maakt daarna zelf op goede wijze en treffer en wrijft dat bij Brouwers in. "Hier! Deze voor je."

Niet veel later kregen ook Hall en Van Wonderen het aan de stok. De rechtsback, die afgelopen zomer overkwam van Feyenoord, bleef even op de grond liggen na een tackle en daar was de oefenmeester niet van gediend. "Loop niet zo te janken, joh!", klonk het.

De druk staat er flink op bij Heerenveen, dat zes punten uit zes wedstrijden wist te behalen. Komende zaterdag staat de lastige uitwedstrijd tegen FC Twente op het programma.