Frimpong al vroeg trefzeker voor Leverkusen in halve finale: 1-0 na zeven minuten

3 april - 21:05 Laatste update: 21:05

Jeremie Frimpong heeft al snel de brilstand in de halve finale van de DFB Pokal gekregen. De verdediger scoorde na zeven minuten de openingstreffer. Daarmee is de ploeg van Xabi Alonso hard op weg naar de bekerfinale.

Bayer Leverkusen neemt het in de halve finale op tegen Fortuna Düsseldorf. De nummer drie van de 2. Bundesliga zag gisteren divisiegenoot FC Kaiserslautern de finale halen, maar kwam al snel op achterstand. Voor Frimpong was het alweer de 23ste goal waarbij hij betrokken was dit seizoen. Hij scoorde twaalf keer en gaf elf assists en dat alles in 35 wedstrijden in alle competities.

Niet veel later is het Amine Adli die de score verdubbeld. De 23-jarige aanvaller is niet te stoppen in de DFB Pokal en maakte alweer zijn vijfde treffer. In de Bundesliga is hij vooral bankzitter en speelde hij slechts vijf keer in de basis. In totaal viel hij dertien keer in, maar in achttien duels scoorde hij twee keer en gaf hij drie assists.

De 2-0 van Adli.