Zo kijkt Ten Hag na zijn gesprek met Ratcliffe naar de miljoenenovername van Man U

4 januari - 20:58 Laatste update: 5 januari - 06:44

Erik ten Hag heeft een goed gevoel overgehouden aan zijn gesprek met Jim Ratcliffe, de eigenaar van het bedrijf INEOS dat 25% van de aandelen van Manchester United heeft overgenomen. De Nederlandse manager blijkt 'op één lijn' te zitten met de nieuwe eigenaar.

Pas in februari wordt de deal officieel ondertekend, maar vast staat dat Manchester United een flinke kapitaalinjectie zal krijgen. Dat kan Ten Hag wel gebruiken, want zijn club gaat 2024 in als nummer acht van de Premier League en zonder Europees voetbal.

'Op één lijn'

Tijdens een persmoment gaf Ten Hag toe dat hij gesproken heeft met Ratcliffe. "Het was een heel positief gesprek. We hebben uren gesproken en over veel onderwerpen zitten we op één lijn. Dus het was heel positief. Ik denk dat het voor beide kanten een zeer constructieve bijeenkomst was en we kijken ernaar uit om samen te werken."

Hoe de toekomstige samenwerking er in de praktijk exact uit gaat zien is ook voor Ten Hag nog de vraag. "Ze hebben goede ideeën, we moeten kijken wat we kunnen integreren", zo besluit de Nederlander. Aanstaande maandag staat het treffen met Wigan Athletic in de FA Cup op het programma.