Nieuws

Ramalho blijft aan titel denken: 'Natuurlijk geloven we erin, honderd procent'

Ramalho blijft aan titel denken: 'Natuurlijk geloven we erin, honderd procent'

23-04-2022 23:35

André Ramalho wil niets horen over de wegsijpelende titelkansen van PSV. De Braziliaan heeft nog het volste vertrouwen dat de Eindhovenaren kunnen stunten en dit seizoen een derde prijs kunnen pakken. 

De PSV'er verscheen na de gewonnen wedstrijd tegen SC Cambuur (1-2) voor de camera's van ESPN. Cambuur kwam in de openingsfase verrassend op voorsprong. "We waren niet scherp genoeg, dat is moeilijk te verklaren", geeft Ramalho toe. "We hebben er veel over gepraat in de kleedkamer, want we wisten dat ze ons onder druk wilden zetten. Het was een beetje ongelukkig, maar dit mag normaal gesproken niet gebeuren", erkent de Zuid-Amerikaan.

Met nog vier wedstrijden te spelen moet PSV een achterstand van vier, en vanwege het doelsaldo eigenlijk vijf, punten goedmaken op koploper Ajax. Ramalho heeft daar nog steeds vertrouwen in. "Natuurlijk geloven we in de titel, honderd procent. We geloven in onze eigen kwaliteiten. Het wordt niet makkelijk, maar als er een kans is, geloven we erin", zegt de verdediger zelfverzekerd.