Nieuws

De Jong staat op transferkuispunt en sluit PSV niet uit: Ik ben 100% eerlijk

De Jong staat op transferkuispunt en sluit PSV niet uit: "Ik ben 100% eerlijk"

23-04-2022 12:55

Luuk de Jong beleeft zijn tijd bij FC Barcelona met de nodige pieken en dalen. Het seizoen is nog volop aan de gang, maar waar de supersub volgend jaar speelt is nog een groot vraagteken. Ook een terugkeer bij PSV is een optie, alleen is het nog maar de vraag wanneer dit gaat gebeuren.

De Jong staat momenteel onder contract bij Sevilla, dat hem aan Barça verhuurde. De spits bewijst zijn waarde als ware pinchhitter, alleen is het nog maar de vraag of de Catalanen hem daadwerkelijk over willen nemen. Sevilla wil hem graag verkopen, om een transfervrij vertrek in 2023 uit te sluiten. Afgelopen zomer waren de Eindhovenaren al in de race voor de handtekening van De Jong. "Ze mogen altijd hopen. En dat doen ze denk ik ook", laat hij weten aan de NOS. "Ik kan gerust zeggen dat PSV een plek in mijn hart heeft."

Daarmee zinspeelt hij niet direct op een terugkeer op korte termijn. "Ik ben honderd procent eerlijk: ik weet het echt nog niet. Ik ben nog bezig met dit moment bij een prachtige club", laat hij weten. "Ik ben 31 en ik moet ook goed afwegen wat ik moet doen", besluit De Jong.