Nieuws

'Barcelona begint te twijfelen aan komst van verdediger na weifelende optredens'

'Barcelona begint te twijfelen aan komst van verdediger na weifelende optredens'

21-04-2022 10:43 Laatste update: 15:02

Volgens Diario SPORT beginnen er twijfels te ontstaan over de aanstaande komst van Andreas Christensen. De huidige Chelsea-verdediger ligt onder een vergrootglas wegens zijn matige vorm: woensdag ging de Deen hopeloos in de fout tegen Arsenal (2-4 nederlaag).

De Spaanse krant denkt dat de slechte wedstrijd te maken heeft met 'nervositeit'. 'Hij presteert ver onder het niveau dat hij een aantal weken geleden liet zien', schrijft het dagblad. Christensen viel in het duel met Arsenal in negatief opzicht op. Een te korte terugspeelbal op doelman Édouard Mendy zorgde ervoor dat Eddie Nketiah een vrije doortocht had naar het Chelsea-doel, die het cadeautje op zijn beurt gewillig uitpakte.

De mandekker moest de kolossale blunder bekopen met een wissel. Manager Thomas Tuchel liet de mandekker halverwege de wedstrijd in de kleedkamer achter: Thiago Silva was zijn vervanger. Inmiddels zou Barcelona dus op twee gedachten hinken. Ondanks vele geruchten is de transfer van Christensen nog altijd niet wereldkundig gemaakt door de Blaugranas. Hij beschikt bij The Blues over een aflopend contract.