Nieuws

Feyenoord slaat opnieuw transferslag: talentvolle verdediger langer in De Kuip

Feyenoord slaat opnieuw transferslag: talentvolle verdediger langer in De Kuip

20-04-2022 19:06 Laatste update: 19:27

Feyenoord heeft Guus Baars langer aan zich weten te binden. De negentienjarige verdediger tekende twee jaar geleden zijn eerste profcontract in De Kuip, en doet dat nu opnieuw. Baars tekent een contract tot medio 2024, met een optie op nog een jaar langer.

Door blessureleed was Baars dit seizoen niet veel op het veld te bewonderen. Toch krijgt de jongeling het vertrouwen van Frank Arnesen, en gaat hij een rooskleurige toekomst tegemoet. "Ik ben blij met het vertrouwen dat ik van de club krijg. Het is voor mij sportief gezien immers geen geweldig seizoen geweest. Gelukkig ben ik weer op de weg terug en wil ik de komende periode nog zo veel mogelijk minuten maken. Ik hoop vanaf het nieuwe seizoen weer helemaal topfit te zijn", besluit Baars.

Met Baars breken de Rotterdammers opnieuw het contract van een jeugdexponent open deze week. Dinsdag werd bekend dat Mimeirhel Benita tot 2025 verbonden blijft aan de Stadionclub. De rechtsback, die eerder dit seizoen zijn debuut maakte in de hoofdmacht, tekende een contract tot medio 2025.