Nieuws

Rooney zeer stellig over toekomst United: geen plek meer voor twee sterspelers

Rooney zeer stellig over toekomst United: geen plek meer voor twee sterspelers

05-04-2022 10:00 Laatste update: 10:22

Wayne Rooney heeft zijn licht laten schijnen op de toekomst van Manchester United. Volgens de voormalig nummer tien van de Mancunians is het beter voor de club als Paul Pogba en Cristiano Ronaldo uit Manchester vertrekken.

Bij Sky Sports blikte Rooney vooruit op de toekomst van United. Volgens Wazza is het nodig tijd om te gaan investeren in de toekomst en daar zou Pogba geen deel van uit moeten maken. "Ik denk dat we op het punt zijn gekomen dat het beter is als hij vertrekt. Als Paul eerlijk naar zichzelf is, zal hij waarschijnlijk inzien dat hij niet de impact heeft gehad die hij had gewild na zijn terugkeer in Manchester", luidt de pijnlijke conclusie van Rooney.

Ook voor Ronaldo moet het boek op Old Trafford dicht, vindt Rooney. "Cristiano wordt ingehaald door de tijd. 'Hij is gewoon niet meer de speler die hij was jaren geleden', vervolgde Rooney zijn relaas over de speler met wie hij de Champions League won in 2008. 'Dat kan gebeuren. Hij is nog altijd een gevaar voor het doel, maar wat betreft de rest van zijn spel heeft United meer nodig dan dat", besluit de voormalig ploeggenoot van de sterspeler.