Nieuws

'Gravenberch bereikt akkoord met Bayern, Duitsers om de tafel met Ajax'

'Gravenberch bereikt akkoord met Bayern, Duitsers om de tafel met Ajax'

01-04-2022 09:54 Laatste update: 09:53

Ryan Gravenberch heeft een akkoord bereikt met Bayern München, zo meldt Fabrizio Romano. De doorgaans goed geïnformeerde journalist laat weten dat Der Rekordmeister nog wel om de tafel moet met Ajax.

De kans is erg klein dat Gravenberch volgend seizoen zal schitteren in de Johan Cruijff Arena. De negentienjarige middenvelder is niet van plan om zijn contract te verlengen en staat in serieuze belangstelling van Bayern München. In een tweet laat Romano weten dat er een persoonlijk akkoord bereikt is tussen Gravenberch en de Duitse kampioen. Bayern München ziet de jongste debutant van Ajax ooit als 'priority signing'. 

De grootmacht uit Duitsland wil graag vaart maken in het proces om Gravenberch definitief over te nemen. De club zal nog wel een akkoord moeten bereiken met Ajax. Aangezien Gravenberch in de zomer van 2023 uit zijn contract loopt, zullen de Amsterdammers niet de hoofdprijs kunnen vangen. Romano meldde eerder dat Bayern met een bod van vijftien miljoen euro heeft aangeklopt bij Ajax, plus tien miljoen euro aan bonussen. Naar verluidt is het bod van de Duitsers gestegen naar zeventien miljoen euro.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!