Nieuws

'Mogelijke opvolger Overmars zat op tribune in Lissabon'

'Mogelijke opvolger Overmars zat op tribune in Lissabon'

24-02-2022 15:00

Luís Campos zat woensdagavond op de tribune tijdens het Champions League-affiche tussen Benfica en Ajax. De Portugees wordt in verband gebracht met de regerend landskampioen van Nederland als opvolger van de onlangs vertrokken Marc Overmars.

De voormalig directeur voetbalzaken van Lille en Monaco was woensdagavond in Estádio da Luz om de wedstrijd Benfica-Ajax te kijken, zo meldt A Bola. De Portugese krant linkt de aanwezigheid van Campos aan het opstappen van Overmars.

Telegraaf-verslaggever Mike Verweij liet begin deze week weten dat Campos oren zou hebben naar een overstap naar Amsterdam. "De interesse van Campos is officieel aan Ajax kenbaar gemaakt", zo meldde Verweij maandag. De 57-jarige Portugees werd onlangs nog aangesteld als adviseur van Galatasaray-voorzitter Burak Elmas.

Voormalig directeur voetbalzaken Overmars stapte begin deze maand op nadat Ajax van verschillende vrouwen geluiden hoorde over grensoverschrijdend gedrag van de ex-international van Oranje. In de tussentijd zijn er verschillende namen de revue gepasseerd als kandidaat-opvolger. Ajax maakt geen overhaaste beslissing, laat Verweij weten. "Ze kunnen de tijd nemen en willen liever de goede kandidaat dan snel een kandidaat."