Opstellingen

Opstelling PSV: Bosz begint met ongewijzigde elf tegen Lens, Til wederom op tien

Opstelling PSV: Bosz begint met ongewijzigde elf tegen Lens, Til wederom op tien

08-11-2023 19:50 Laatste update: 20:02

PSV begint woensdagavond in de Champions League tegen RC Lens met dezelfde elf als afgelopen zaterdag tegen Heracles Almelo. Peter Bosz heeft ervoor gekozen om geen wijzigingen aan te brengen in zijn elftal, waardoor Guus Til wederom op tien begint.

De middenvelder staat zodoende voor het eerst aan de aftrap van een Champions League-duel. Hij vormt samen met Joey Veerman en Jerdy Schouten de middelste linie. Walter Benítez begint uiteraard op doel. De verdediging wordt van links naar rechts gevormd door Sergiño Dest, Olivier Boscagli, André Ramalho en Jordan Teze.

Voorin zien we wederom Hirving Lozano. De Mexicaan was tegen Ajax nog goed voor een hattrick, waardoor de hoop ook in deze grote wedstrijd zal zijn gevestigd op zijn kwaliteiten. Luuk de Jong staat in de spits en Johan Bakayoko, die twee weken geleden nog tegen Lens scoorde, begint op rechtsvoor.

PSV – RC Lens begint om 21.00 uur in het Philips Stadion. Het is een cruciaal duel voor de Eindhovenaren, die bij een zege nog hoop mogen houden op overwintering in het miljardenbal. Een eventuele nederlaag in deze vierde speelronde kan al fataal zijn. De Europa League is dan nog een eventueel vangnet. Mis niets via Langs de Lijn van VoetbalNieuws!

Opstelling PSV: Benítez; Dest, Boscagli, Ramalho, Teze; Veerman, Til, Schouten; Lozano, De Jong, Bakayoko.