Nieuws

Sarri geeft medische update over Immobile en eist persoonlijkheid tegen Feyenoord

Sarri geeft medische update over Immobile en eist persoonlijkheid tegen Feyenoord

24-10-2023 20:09

Maurizio Sarri eist woensdagavond dat zijn spelers persoonlijkheid tonen in De Kuip. De oefenmeester van SS Lazio heeft daarnaast een medische update gegeven over Ciro Immobile.

Door de vertraging die Lazio heeft opgelopen vond de persconferentie wat later plaats dan aanvankelijk de bedoeling was en kan ook de laatste training in De Kuip niet plaatsvinden. Dat weerhield Sarri er niet van om ook het persmoment aan zich voorbij te laten gaan, dat verplicht is gesteld door de UEFA.

"We moeten de wedstrijd met flink wat persoonlijkheid aanpakken, want zonder dat is het voorbij", begint Sarri, die het duel van afgelopen seizoen in De Kuip zich nog maar al te goed voor de geest kan halen, geciteerd door Gianluca Di Marzio. De Italiaan heeft ook het duel van Feyenoord tegen Atlético Madrid gezien. "Feyenoord speelde na de nederlaag tegen Roma vorig jaar 22 wedstrijden zonder nederlaag. Tegen Atletico verdienden ze de nederlaag niet: ze hebben al ruim een ​​jaar belangrijke continuïteit."

Immobile, die tijdens het duel tegen Sassuolo van afgelopen zaterdag nog vanaf de bank begon wegens pijntjes, kan wel spelen tegen Feyenoord. "Immobile? Op mentaal niveau staat hij er goed op, maar hij kan geen negentig minuten spelen", klinkt het.