Nieuws

'Engelse spelers vieren kwalificatie voor EK met duur bonnetje in Londense club'

'Engelse spelers vieren kwalificatie voor EK met duur bonnetje in Londense club'

19-10-2023 13:16

De spelers van Engeland hebben de kwalificatie voor het EK in 2024 flink gevierd. Volgens meerdere tabloids dook een deel van de selectie na de 3-1 zege op Italië het Londense nachtleven in en werd er groot geld uitgegeven.

James Maddison, Trent Alexander-Arnold, Jude Bellingham, Jack Grealish en de geblesseerde Luke Shaw werden gespot in Tape, een discotheek in de wijk Mayfair. Zij namen het er flink van, want er zou naar verluidt een bon van maar liefst 35.000 pond, omgerekend zo'n 40.000 euro, zijn afgerekend. Verschillende flessen champagne en vodka werden geserveerd.

"Het was een leuke avond en de spelers lieten zich verdiend gaan", zo vertelt een bron aan The Daily Mail. "Er hing terecht een feestelijke sfeer. Het was geweldig om de zien hoe de Three Lions-ploeg zich hier samenvoegde. De jongens gingen los, maar in dergelijke mate dat ze wel rekening hielden met de belangrijke clubwedstrijden die er dit weekend aan komen."

De ploeg van bondscoach Gareth Southgate speelt nog twee EK-kwalificatiewedstrijden tegen Malta en Noord-Macedonië, maar is dus sowieso al zeker van deelname aan het eindtoernooi in Duitsland. Dinsdag voegde Engeland zich bij Spanje, Schotland, Frankrijk, Turkije, België, Oostenrijk en Portugal.