Transfernieuws

'PSV gaat de winterse transfermarkt op en wil gat in de selectie op gaan vullen'

'PSV gaat de winterse transfermarkt op en wil gat in de selectie op gaan vullen'

10-10-2023 08:07 Laatste update: 08:16

PSV gaat in de winter de transfermarkt op voor een extra middenvelder, verwacht het Eindhovens Dagblad. Volgens de krant heeft men in Eindhoven een 'weeffout' gemaakt en ziet men in dat er een controleur wordt gemist.

PSV deed goede zaken in de zomer. Enkele spelers vertrokken, maar daarvoor in de plaats werden spelers gehaald met ervaring of met het benodigde talent. Met Jerdy Scouten erbij leek het middenveld van PSV rond te zijn, maar na het vertrek van Ibrahim Sangaré werd er geen vervanger meer gehaald. Al snel werd duidelijk dat Schouten de enige nummer 'zes' was en bij afwezigheid er een probleem ontstond.

In de winter zullen de Eindhovenaren de markt op gaan voor een extra controleur. Peter Bosz ziet namelijk in dat er geen directe vervanger staat en Olivier Boscagli de enige speler is die die rol met verve kan invullen. Dat terwijl Boscagli ook nog eens de enige verdediger is die onomstreden is in de defensie. Veel mensen zullen direct denken aan Aster Vranckx, maar binnen de club twijfelt men of de Belg wel een echte controleur is. De middenvelder is daardoor niet van de lijst verdwenen, maar zeker niet de enige optie.