Nieuws

Update: met suïcide dreigende Nice-speler in veiligheid gebracht door hulpdiensten

Update: met suïcide dreigende Nice-speler in veiligheid gebracht door hulpdiensten

29-09-2023 13:00 Laatste update: 14:35

Angstige taferelen in Frankrijk op de vrijdag. Volgens Franse media staat er een speler van OGC Nice op een metershoog viaduct en zijn er grote zorgen voor een suïcidale actie.

Onder andere RMC Sport en France Bleu maken melding van het incident. Volgens de Franse mediums zijn de hulpdiensten onderweg en zou er ook een psycholoog vanuit de club onderweg zijn om de speler op andere gedachten te brengen.

Vanuit Nice is er nog geen bericht naar buiten gebracht over de situatie, maar de persconferentie van vanmiddag is wel uitgesteld. De training van Nice is vrijdag wel doorgegaan en op dit moment zijn er binnen de club gesprekken over de crisis.

Over welke speler het gaat is onbekend, maar de situatie is wel helder. De speler in kwestie staat op een viaduct boven een Franse snelweg en een meterslange val zou hem fataal kunnen worden.

Update: Alexis Beka Beka, de speler in kwestie waar het om blijkt te gaan, is volgens Franse media ongedeerd van de brug afgehaald. Dat melden Franse journalisten op basis van politiebronnen.