Nieuws

Idrissi traint mee bij Feyenoord: 'aanvaller zou alleen conditie op peil houden'

Idrissi traint mee bij Feyenoord: 'aanvaller zou alleen conditie op peil houden'

12-09-2023 20:22

Oussama Idrissi is momenteel weer te vinden op de trainingsvelden van Feyenoord. Na zijn recente vertrek bij Sevilla FC, waar zijn contract werd ontbonden, is de aanvaller op zoek naar een nieuwe club. Dat meldt 1908.

Idrissi, die eerder nog in de belangstelling stond van Anderlecht, zag een mogelijke transfer naar de Belgische club in rook opgaan. Anderlecht koos in plaats daarvan voor Thorgan Hazard. De Belg komt over voor een bedrag van vier miljoen euro van Borussia Dortmund.

Recentelijk sloot Idrissi zich aan bij het Onder-21 elftal van Feyenoord onder leiding van hoofdtrainer Melvin Boel. Tijdens deze sessies kregen ook enkele Onder-18 spelers de kans om mee te trainen met het eerste elftal, waaronder Thijs Kraaijenveld.

De naam van Idrissi zingt nog steeds rond bij Anderlecht, ondanks de komst van Hazard. Een nieuwe periode bij Feyenoord lijkt er niet in te zitten. 1908 weet dat er momenteel niks concreets loopt tussen de aanvaller en de Rotterdammers. Idrissi gebruikt deze periode puur om fit te blijven en zich voor te bereiden op zijn volgende stap in zijn voetbalcarrière.