Nieuws

Waar wordt PSG - Borussia Dortmund uitgezonden en hoe laat begint het CL-duel?

Waar wordt PSG - Borussia Dortmund uitgezonden en hoe laat begint het CL-duel?

12-09-2023 11:46

Met Paris Saint-GermainBorussia Dortmund staat er tijdens speelronde 1 van de Champions League meteen al een heerlijke kraker op het programma. Beide teams zitten in poule F, de poule des doods met AC Milan en Newcastle United. Waar wordt het duel uitgezonden en hoe laat begint het? VoetbalNieuws dient als je agenda.

Paris Saint-Germain plaatste zich als kampioen van Frankrijk voor het miljardenbal en is daardoor groepshoofd. Dortmund werd op de laatste speeldag van de Bundesliga tweede en stroomde zodoende in in pot 2. De laatste keer dat beide ploegen elkaar in Europees verband troffen, was in het seizoen 2019/2020, toen in de achtste finales van de Champions League.

Bij PSG zijn sterspelers Lionel Messi en Neymar vertrokken, maar bleef Kylian Mbappé ondanks onenigheid met de clubleiding aan. Met Randal Kolo Muani, Gonçalo Ramos, Manuel Ugarte, Lucas Hernández en Ousmane Dembélé werden er de nodige versterkingen naar Parijs gehaald. Dortmund bleef afgelopen zomer daarentegen aardig in tact. De Duitsers ontvingen 103 miljoen euro van Real Madrid voor Jude Bellingham en haalden daar Felix Nmecha, Marcel Sabitzer en Niclas Füllkrug voor terug.

Waar wordt PSG - Borussia Dortmund uitgezonden?

Paris Saint-Germain – Borussia Dortmund begint dinsdag 19 september om 21.00 uur in het Parc des Princes. De wedstrijd wordt voor Nederlanders live uitgezonden op Ziggo Sport Golf en is in hoogtepunten te volgen op Ziggo Sport Select.