Breaking news

'PSV huurt verdediger uit Premier League, maar het 'hoofdgerecht' is dat nog niet'

'PSV huurt verdediger uit Premier League, maar het 'hoofdgerecht' is dat nog niet'

01-09-2023 20:39 Laatste update: 20:46

PSV gaat zich op huurbasis versterken met CJ Egan-Riley, melden Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren hebben daarmee een gewenste verdediger binnen, maar dat staat naar alle waarschijnlijkheid los van de mogelijke komst van Davinson Sánchez.

PSV zoekt een rechtercentrale verdediger en heeft die met Egan-Riley gevonden. De Eindhovenaren gaan de verdediger huren van Burnley, maar daar is het verdedigersprobleem naar alle waarschijnlijkheid nog niet mee afgedaan. Volgens het ED is dit 'niet het beoogde hoofdgerecht'.

Dat hoofdgerecht zou Sánchez wel eens kunnen worden. Volgens het ED 'pusht' PSV nog om de verdediger bij Spurs los te weken. Hoe de vorderingen daar mee zijn gesteld, is niet bekend.

Egan-Riley begon zijn carrière in de jeugdopleiding van Manchester City. In 2022 werd de verdediger opgepikt door Burnley, dat hem voor één seizoen aan het Schotse Hibernian verhuurde. Komend seizoen lijkt PSV de volgende club te worden waar de Engelsman aan gaat worden verhuurd.