Transfernieuws

'Pavard niet naar United, maar hard op weg naar Italië'

'Pavard niet naar United, maar hard op weg naar Italië'

21 augustus - 11:06

Benjamin Pavard heeft een aanbieding van Manchester United naast zich neergelegd en geeft de voorkeur aan een transfer naar Inter. Volgens La Gazzetta dello Sport is de club dicht bij het binnenhalen van de Fransman.

La Gazzetta dello Sport meldt dat Inter het bod op Pavard heeft verhoogd en op het punt staat een akkoord te bereiken met Bayern München. De transfer zou vandaag nog afgerond kunnen worden.

Bayern moet wel nog een vervanger vinden voor Pavard, wiens contract volgend jaar afloopt. Volgens het Duitse TZMuenchen zou Geertruida op de lijst staan van mogelijke opvolgers. De multi-inzetbaarheid van de Feyenoordverdediger zouden de Duitsers erg interessant vinden.

Alleen het vinden van een opvolger voor Pavard zou een akkoord nog in de weg staan. Beppe Marotta, directeur van Inter, bevestigde eerder dat de Fransman graag naar Milaan wil komen. De verwachting is dat de deal op korte termijn kan worden afgerond. Hoeveel er met de deal gemoeid gaat, is nog niet duidelijk maar Bayern hoopt nog een mooie transfersom over te houden aan de wereldkampioen van 2018.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!