Transfernieuws

'Feyenoord krijgt concurrentie uit Frankrijk in strijd om handtekening Sinisterra'

'Feyenoord krijgt concurrentie uit Frankrijk in strijd om handtekening Sinisterra'

17-08-2023 11:24 Laatste update: 11:57

Feyenoord heeft stevige concurrentie gekregen in de strijd om de handtekening van Luis Sinisterra. Volgens het Britse Sky Sports heeft OGC Nice ook verregaande interesse in de Colombiaanse vleugelspits.

Sinisterra is op een zijspoor beland bij Leeds United en zou dolgraag willen vertrekken. Zowel Feyenoord als Nice wil de talentvolle voorhoedespeler inlijven. De Rotterdammers zijn niet bereid om de afkoopsom te betalen en mikken op een huurdeal. Het is nog niet duidelijk hoe de Engelsen hier tegenover staan. Trainer Arne Slot is wel duidelijk dat hij Sinisterra óf Oussama Idrissi, die afgelopen seizoen al werd gehuurd van Sevilla, wil toevoegen aan zijn selectie.

De Colombiaanse vleugelaanvaller maakte in de zomer van 2018 de overstap van Once Caldas naar Rotterdam-Zuid. Vier jaar later verkochten de Rotterdammers Sinisterra voor maar liefst 25 miljoen euro aan Leeds United. De talentvolle Colombiaan kwam afgelopen seizoen tot negentien Premier League-optredens, waarin hij vijf keer het net vond.