Nieuws

'PSV haalt competitieduel Go Ahead uit schema vanwege play-offs Champions League'

'PSV haalt competitieduel Go Ahead uit schema vanwege play-offs Champions League'

15-08-2023 23:18
1

PSV heeft besloten om de Eredivisiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles voorlopig uit het programma te halen. Dat meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. De club wil zich volledig focussen op de confrontatie met Rangers FC in de play-offs van de Champions League.

De wedstrijd van PSV tegen Go Ahead stond gepland voor 26 augustus. Maar om optimaal toe te leven naar de cruciale duels met Rangers, hebben de Eindhovenaren het duel naar verluidt geschrapt.

PSV wil koste wat kost de groepsfase van de Champions League bereiken. Daarom gaat na het competitieduel met Vitesse van komende zondag alle aandacht uit naar de Schotse tegenstander.

Op 22 augustus speelt PSV eerst uit bij Rangers. Een week later volgt de return in Eindhoven. Drie dagen na die wedstrijd neemt de ploeg van Peter Bosz het weer op tegen RKC Waalwijk in de competitie.

Wanneer het duel met Go Ahead Eagles ingehaald gaat worden, is nog niet duidelijk. Maar PSV wil eerst Rangers verslaan en schuift de Eredivisiewedstrijd daarom op.