Nieuws

Waar en hoe laat wordt het duel tussen Feyenoord en Fortuna Sittard uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt het duel tussen Feyenoord en Fortuna Sittard uitgezonden?

08-08-2023 16:31

Het Eredivisie-seizoen staat voor de deur en dat betekent dat ook Feyenoord zijn eerste wedstrijd van het seizoen gaat spelen. De landskampioen speelt in de eigen Kuip tegen Fortuna Sittard. Waar en hoe laat kan je dit duel zondag volgen? VoetbalNieuws is je reminder.

Feyenoord speelde een hoopvolle voorbereiding, maar liep in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen de lamp. De overwinning van PSV heeft er voor gezorgd dat Arne Slot en zijn selectie beseffen dat er nog genoeg werk aan de winkel is om de titel te kunnen prolongeren. Een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard moet de remedie worden om vertrouwen te kweken, maar de geschiedenis leert dat de Rotterdammers thuiswedstrijden tegen Fortuna Sittard niet zomaar hebben gewonnen. Afgelopen seizoen werd het nog 1-1 door doelpunten van Inigo Cordoba en Javairô Dilrosun.

Waar en hoe laat wordt de wedstrijd tussen Feyenoord en Fortuna Sittard uitgezonden?

De wedstrijd tussen Feyenoord en Fortuna Sittard wordt op zondag 13 augustus om 14.30 gespeeld. Het duel is te volgen achter de betaalmuur van ESPN, op het derde kanaal van de sportomroep.