Transfernieuws

'Transfercarrousel in Parijs: volledige voorhoede lijkt te worden vervangen'

'Transfercarrousel in Parijs: volledige voorhoede lijkt te worden vervangen'

08-08-2023 09:53 Laatste update: 09:57

Het is nog onduidelijk of Kylian Mbappé komende zaterdag bij de selectie zit als Paris Saint Germain het opneemt tegen Lorient. De clubleiding is al bezig met vervangers en het elftal lijkt een heuse transitie te doorstaan.

Het heeft er alle schijn van dat Paris Saint-Germain komend seizoen totaal anders voor de dag gaat komen dan afgelopen jaar.  Waar afgelopen seizoen Mbappé, Neymar en Lionel Messi de voorste drie spelers waren, lijkt dat komend seizoen totaal anders te zijn, De directie heeft Mbappé uit de selectie gezet, maar trainer Luis Enrique hoopt wel over de Fransman te gaan beschikken. De clubleiding hoopt na Gonçalo Ramos ook nog Randal Kolo Muani vast te leggen om zo Mbappé te vervangen, meldt Florian Plettenberg. De Parijzenaren zijn ook nog in gesprek met Ousmane Dembele waardoor de voorhoede er compleet anders uit gaat komen te zien.

Het vertrek van Neymar lijkt ook aanstaande te zijn. De braziliaan heeft zelf al aangegeven te willen vertrekken en de clubleiding lijkt daar gehoor aan te geven. De Braziliaan zou ook buiten de boot vallen, maar zoals wel vaker de afgelopen jaren is een vertrek van Neymar bij PSG altijd een vraagteken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!