Transfernieuws

'Deal komt dichterbij: AC Milan hoopt komende week Reijnders te contracteren'

'Deal komt dichterbij: AC Milan hoopt komende week Reijnders te contracteren'

09-07-2023 10:45 Laatste update: 12:00

De Italiaanse kranten staan zondagochtend vol met de naam van Tijjani Reijnders. De middenvelder van AZ is hard op weg naar AC Milan en enkel een paar miljoenen scheiden hem nog tussen een overgang van Alkmaar naar Milaan.

De naam van Reijnders wordt al enige weken in verband gebracht met AC Milan. La Gazzetta dello Sport meldt zondagochtend dat manager Stefano Pioli nog altijd erg gecharmeerd is van de Nederlander. Een bod tussen de twintig en 22 miljoen euro zou volgens de Italianen genoeg moeten zijn, maar AZ houdt voet bij stuk. De Alkmaarders verlangen maar liefst 25 miljoen euro en geen cent minder. Ondanks het gat van drie miljoen lijkt de transfer goed te gaan komen. Milan hoopt volgens de roze sportkrant op een compromis. Met een vast bedrag rond de twintig miljoen en enkele bonussen hoopt I Rossoneri AZ te overtuigen.

Voor Reijnders lonkt dus een absolute droomtransfer. De halve finalist van de Champions League is na het vertrek van Sandro Tonali op zoek naar een vervanger op het middenveld en Pioli zou in Reijnders de ideale man zien. Komende week worden de gesprekken hervat en de verwachting volgens meerdere Italiaanse media is dat woensdag of donderdag de deal beklonken zal worden.