Nieuws

Vijf jaren bij PSV zitten erop: 'Nu nemen wij afscheid, maar niet voor altijd'

Vijf jaren bij PSV zitten erop: 'Nu nemen wij afscheid, maar niet voor altijd'

05-07-2023 08:58

Érick Gutiérrez heeft officieel afgezwaaid bij PSV. De Mexicaans international heeft zich middels een brief nog één keer laten horen aan de Eindhovense supporters.

Gutiérrez beklonk onlangs zijn transfer naar Chivas Guadalajara en keert daarmee na vijf jaar terug in zijn thuisland Mexico. De middenvelder tekende een meerjarig contract en leverde PSV nog een slordige vijf miljoen euro op.

'Vijf jaar voor jullie club spelen, wat was dat een enorme eer', begint Gutiérrez zijn brief. 'Het maakte me elke dag trots om het shirt van PSV te mogen dragen en ik heb met volle teugen van jullie support genoten. In goede en sportief mindere tijden hebben jullie mij en mijn gezin een heel goed gevoel gegeven. We hebben samen getreurd als we punten verloren, maar met zijn allen ook vier prachtige prijzen gewonnen. Dat we deze momenten met elkaar mochten vieren, is iets wat ik en mijn gezin nooit meer zullen vergeten.'

Gutiérrez zwaait nu dan wel af bij PSV, maar is voornemens om zijn gezicht ooit nog wel in Eindhoven te laten zien. 'PSV zit na vijf jaar in mijn hart en Eindhoven is een belangrijk deel van mijn leven geworden. Nu nemen wij afscheid, maar niet voor altijd. We gaan elkaar in de toekomst zeker nog treffen’, besluit hij.