Transfernieuws

'Ajax informeert naar oud-Feyenoorder St. Juste als mogelijke opvolger van Timber'

'Ajax informeert naar oud-Feyenoorder St. Juste als mogelijke opvolger van Timber'

04-07-2023 21:27 Laatste update: 22:57
1

Ajax is bezig met de komst van Jeremiah St. Juste. Dat meldt 1908.nl, de nieuwssite die aan Feyenoord gelieerd is. Volgens het medium is de voormalig speler van de Rotterdammers de beoogd opvolger van Jurriën Timber, die op het punt staat om naar Arsenal te vertrekken.

St. Juste speelt momenteel voor Sporting Portugal. Technisch directeur Sven Mislintat zou hem hoog op zijn lijstje hebben staan. De eerste toenadering met club en speler zou ondertussen al zijn gezocht. De 26-jarige supersnelle verdediger heeft nog een contract tot medio 2026 in Lissabon en vertegenwoordigt volgens Transfermarkt een waarde van ongeveer dertien miljoen euro. Eerder werd St. Juste op deze site al genoemd als eventuele versterking voor de Amsterdammers.

St. Juste is geboren in Groningen, maar maakte zijn profdebuut in de Eredivisie voor SC Heerenveen. In 2017 nam Feyenoord hem voor een bedrag van 4,5 miljoen euro over van de Friezen, om hem twee jaar later voor bijna het dubbele te verkopen aan FSV Mainz. Sinds afgelopen zomer speelt hij voor Sporting.