Nieuws

Twente-huurling Ünüvar kijkt uit naar avontuur: 'Het was voor mij direct ja'

Twente-huurling Ünüvar kijkt uit naar avontuur: 'Het was voor mij direct ja'

04-07-2023 07:45

Naci Ünüvar en Youri Regeer zijn verheugd om komend seizoen aan de slag te gaan bij FC Twente. Het tweetal kent elkaar goed uit hun tijd bij Ajax en hoopt veel aan spelen toe te komen in Enschede.

Ünüvar werd eind vorige maand door Ajax voor één jaar verhuurd aan FC Twente. "Het was voor mij direct ja", zegt de technische middenvelder annex aanvaller tegenover De Telegraaf. "FC Twente is een prachtige club. Een grote club die Europees speelt. Ik heb gekeken naar wat de trainer (Joseph Oosting, red.) wilde. Dat gaf me direct een goed gevoel. FC Twente heeft de afgelopen twee jaar aanvallend en mooi voetbal gespeeld. Dat spreekt me zeker aan."

Eerder deze maand maakte Regeer definitief de overstap naar FC Twente voor zo'n één miljoen euro. De multi-inzetbare ex-Ajacied vindt het leuk dat Ünüvar, met wie hij vanaf zijn dertiende samenspeelde, ook naar Enschede is gekomen. "Het was een leuke verrassing dat Naci naar de club is gekomen, waar ik ook naar toe ben gegaan. We hebben zowel op als naast het veld een goede klik."