Transfernieuws

'Liverpool geeft gas voor volgende aanvallende middenvelder van zeventig miljoen'

'Liverpool geeft gas voor volgende aanvallende middenvelder van zeventig miljoen'

30-06-2023 11:46

Liverpool heeft het gaspedaal ingetrapt voor Dominik Szoboszlai, meldt The Athletic. De aanvallende middenvelder van RB Leipzig moet de tweede aanvallende middenvelder van The Reds worden.

Liverpool moet flink in de buidel tasten wil het Szoboszlai wegkapen uit Leipzig. Volgens het gerenommeerde Engelse medium heeft de Hongaar een clausule van zeventig miljoen euro in zijn contract staan. Die zal de Engelse grootmacht dan ook moeten lichten. Ook Newcastle United heeft interesse in Szoboszlai.

Mocht Szoboszlai op Anfield tekenen, dan wordt dat de tweede versterking op de positie van aanvallende middenvelder. Eerder werd Alexis Mac Allister al naar Liverpool gehaald. Fabio Carvalho bewandelt op zijn beurt de omgekeerde weg en tekent in Duitsland.

Szoboszlai kan naast aanvallende middenvelder ook prima uit de voeten in de aanval. De rechtspoot wist afgelopen seizoen indruk te maken in de Bundesliga. Hij wist tien keer tot scoren te komen en dertien assists te leveren.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!