Transfernieuws

PSV zwaait vier huurlingen uit, waaronder twee basisspelers: 'All the best'

PSV zwaait vier huurlingen uit, waaronder twee basisspelers: 'All the best'

30 juni - 10:48 Laatste update: 11:07

Jarrad Branthwaite, Fábio Silva, Sávio en Thorgan Hazard keren niet meer terug bij PSV. De vier huurlingen keren terug bij hun oorspronkelijke werkgever, zo melden de Eindhovenaren vrijdagochtend op hun website.

Per 1 juli trainen Branthwaite, Silva, Sávio en Hazard weer bij respectievelijk Everton, Wolverhampton Wanderers, Troyes AC en Borussia Dortmund. 'PSV dankt hen voor bewezen diensten en wenst ze het allerbeste met het vervolg van hun loopbaan', zo klinkt het.

Branthwaite werd nog even gekoppeld aan een eventueel langer verblijf in het Philips Stadion, maar zo ver komt het dus niet. PSV wilde graag langer met hem door, maar had uiteindelijk niet de financiële middelen om dat te realiseren. Met 27 wedstrijden in het afgelopen Eredivisieseizoen was hij van bovengenoemden de meest waardevolle.

Silva, die man die de beslissende strafschop in de KNVB bekerfinale tegen Ajax benutte, lijkt zijn heil ergens anders te gaan zoeken dan bij Wolverhampton. Hoe de toekomst van Hazard en Sávio eruit gaat zien, is nog onduidelijk.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!