Schöne reageert op bijzondere nominatie: 'In principe maak je geen kans'

Schöne reageert op bijzondere nominatie: 'In principe maak je geen kans'

21 januari - 13:09 Laatste update: 13:36
0 Reacties

Lasse Schöne heeft gereageerd op zijn nominatie voor de mooiste vrije trap in de geschiedenis van de Champions League. De Deense routinier van NEC verwacht in principe geen kans te maken.

Tijdens de legendarische 1-4 overwinning op Real Madrid tekende Schöne voor het slotakkoord namens Ajax door een vrije trap uit een lastige hoek op fenomenale wijze in de kruising te krullen. "Het is natuurlijk hartstikke mooi, maar als je ziet tussen welke jongens je staat. Dan maak je in principe geen kans", vertelt de stijlvolle middenvelder aan ForzaNEC.

"Ik denk dat er genoeg mensen over de wereld liever op iemand anders stemmen. Ook al was die van mij mooier", vervolgt Schöne met een knipoog. Naast de memorabele goal in het Estadio Santiago Bernabéu, zijn hem nog een paar vrije trappen bijgebleven. "Ik heb er een paar mooie mogen maken, ook tegen Feyenoord. Het zou mooi zijn om zoiets zondag ook te doen", besluit de middenvelder die het zondag om 12.15 uur met de Nijmegenaren opneemt tegen de formatie uit Rotterdam.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie