Transfernieuws

‘Midden-Oosten zit achter grootverdiener Atlético Madrid aan’

‘Midden-Oosten zit achter grootverdiener Atlético Madrid aan’

23-06-2023 14:39 Laatste update: 14:46

Saúl Ñíguez mag vertrekken bij zijn club Atlético Madrid, zo meldt AS. Aanbiedingen vanuit Saudi-Arabië, met name van Al Nassr en Al Ittihad, liggen op tafel. De club hoopt op een spoedige overstap van de grootverdiener.

Saúl heeft nog een contract tot 2026 bij de Madrileense club. Eerdere pogingen om middenvelder te slijten, mochten niet baten. Zijn aanzienlijke salaris is voor veel club een obstakel.

Atlético Madrid ziet nu in de groeiende Arabische voetbalmarkt een potentiële oplossing. Mocht Saúl vertrekken, dan creëert de ploeg aanzienlijk financiële ruimte. De Spanjaard is namelijk vijfde best verdienende speler in de selectie, maar de zestiende speler als het gaat om meeste speelminuten dit seizoen.

Volgens de Spaanse krant is het duidelijk dat Los Colchoneros Saúl graag ziet vertrekken. De club zal elke stap die de speler zet om een nieuwe weg in te slaan, ondersteunen. Eerder kwam er al naar buiten dat Al Ittihad, de club van Karim Benzema, zich had gemeld in Madrid. Al Nassr, de club waar Cristiano Ronaldo speelt, heeft reeds al een bod neergelegd.