Nieuws

'PSV wil aanvallende versterkingen: forse bedragen voor Oranje-internationals'

'PSV wil aanvallende versterkingen: forse bedragen voor Oranje-internationals'

15-06-2023 08:37

PSV kijkt naar verschillende opties om de aanval te versterken. De Eindhovenaren hebben hun pijlen al gericht op Ricardo Pepi, maar lijken achter de schermen ook te informeren naar het aantrekken van flankenflitsers als Arnaut Danjuma en Noa Lang. Een eventuele transfer van twee laatstgenoemden lijkt echter een gecompliceerde zaak, zo stelt het Eindhovens Dagblad.

Nu Peter Bosz is aangesteld als trainer, ziet het er stevig naar uit dat de bezem komend seizoen door de PSV-selectie wordt gehaald. Zo lijkt André Ramalho te kunnen gaan vertrekken wanneer er een geschikte vervanger komt en wordt er links en rechts ook getrokken aan Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez. Jan-Paul van Hecke is in beeld om Ramalho op den duur op te volgen, aldus de ochtendkrant. Zijn huidige club, Brighton & Hove Albion, zou echter nog altijd een waardige toekomst zien in de 23-jarige Nederlander.

Aanvallers Thorgan Hazard en Fábio Silva zijn na hun huurperiode weer vertrokken uit het Philips Stadion, en dus is de spoeling voorin enigszins dun. Danjuma wordt genoemd, maar PSV lijkt ondertussen te weten dat het voor de aanvaller van Villarreal, die afgelopen seizoen werd verhuurd aan Tottenham Hotspur, diep in de buidel moet tasten.

Waar PSV in het afgelopen seizoen veel spelers huurde, lijkt het dat onder Bosz minder te willen doen. De Eindhovenaren willen waarde opbouwen, om spelers in de toekomst voor meer geld te kunnen verkopen. Ze weten in ieder geval hoe veel Lang moet kosten. Club Brugge verlangt een bedrag van ongeveer 12 miljoen, maar volgens het ED is het nog maar de vraag of PSV zó ver kan en wil gaan.