Nieuws

VN TV-gids: halve finales in Europa- en Conference League en Engelse kraker

VN TV-gids: halve finales in Europa- en Conference League en Engelse kraker

06:30, Vandaag Laatste update: 00:26
3

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

AS Roma - Bayer Leverkusen

In de halve finale van de Europa League staat er een zeer interessant afiiche op het programma. Het ongeslagen Bayer Leverkusen van trainer Xabi Alonso gaat op bezoek bij Feyenoord-beul AS Roma. Leverkusen verloor dit seizoen nog geen wedstrijd en is al landskampioen van Duitsland. Gaat het Leverkusen in Rome lukken om de ongeslagen reeks te behouden?

AS Roma - Bayer Leverkusen begint donderdag 2 mei om 21.00 uur in het Stadio Olimpico en wordt live uitgezonden op Veronica en ESPN 2. 

Chelsea - Tottenham Hotspur

Ook in Engeland staat er een heerlijk duel op het menu. Chelsea ontvangt in eigen huis Tottenham Hotspur, dat na de verloren derby tegen Arsenal wat goed te maken heeft. Voor Chelsea is het een duel met grote belangen, want willen The Blues nog Europa in, moet er gewonnen worden. Voor Tottenham ligt er bij een goed seizoenslot nog een Champions League-ticket in het verschiet.

Het duel tussen Chelsea en Tottenham begint donderdag 2 mei om 20.30 uur en is te zien op Viaplay