Nieuws

Duitse pers: 'Bestrafte Mané valt niet in smaak bij Tuchel en moet vertrekken'

Duitse pers: 'Bestrafte Mané valt niet in smaak bij Tuchel en moet vertrekken'

17-04-2023 08:33

Mané en Bayern München moeten hun wegen gaan scheiden volgens de Duitse tak van Sky Sports. De Senegalees mag in de zomer weer vertrekken bij de Duitse club, die hem afgelopen zomer aantrok. 

Mané ligt niet goed binnen de selectie vanwege het incident met Leroy Sané. Ook coach Thomas Tuchel is naar verluidt niet meer gecharmeerd van de voormalig Liverpool-aanvaller en is bereid hem te laten vertrekken. De coach geeft de voorkeur aan aanvallers met andere speelstijlen dan die van Mané. Zijn vervanger heeft geen grote schoenen om te vullen. De buitenspeler krijgt veel kritiek in zijn eerste jaar in Duitsland. Media grapt dat Liverpool de tweelingbroer van de Senegalese ster heeft verkocht aan Bayern, vanwege de tegenvallende vorm waarin Mané verkeert.

Na de wedstrijd tegen Manchester City, die met 3-0 verloren werd, verkocht Mané een klap aan teamgenoot Sané. De aanvaller werd disciplinair geschorst door de club en miste het duel tegen TSG Hoffenheim, maar daar hield het nog niet op. Mané wacht de hoogste boete die ooit is uitgedeeld door de Rekordmeister. De flitsende vleugelspeler moet een flinke som van 300 duizend euro neerleggen vanwege vertoond wangedrag.