Nieuws

Reijnders blijft nuchter: 'Ik ga ervan uit dat Ajax zich niet heeft gemeld'

Reijnders blijft nuchter: 'Ik ga ervan uit dat Ajax zich niet heeft gemeld'

12-04-2023 14:55
1

Tijjani Reijnders heeft tot op heden nog niks vernomen over de vermeende interesse van Ajax. De talentvolle middenvelder van AZ blijft met beide benen op de grond staan en ziet wel waar zijn absolute top ligt.

"Ik werd vorige maand op een dag wakker, keek op mijn telefoon en die zat helemaal vol met berichtjes. Omdat er in het nieuws was gekomen dat Ajax belangstelling zou hebben. Ook voor mijzelf was dat een verrassing", vertelt Reijnders tegenover Voetbal International

In de wandelgangen gaat rond dat Ajax contact heeft opgenomen met de zaakwaarnemer van de 24-jarige middenvelder. "Daar weet ik niks van. Mijn zaakwaarnemer heeft me nooit iets gezegd over mogelijke belangstelling van Ajax. Dus ik ga ervan uit dat ze zich niet hebben gemeld. Anders had ik dat wel geweten. Het is een mooi compliment als je in verband wordt gebracht met andere topclubs. Verder kan ik er niet zoveel mee."

Reijnders heeft er geen moeite mee om met beide benen op de grond te blijven staan. "Ik laat me niet snel gek maken, zal niet gauw gaan zweven. Dat zit niet in mijn karakter", zegt de AZ'er. "Ik heb het erover met mijn vader en ook met de trainer. Voor mij is het simpel: ik ga elke wedstrijd op dezelfde manier aan, wat er verder ook om me heen gebeurt. Dat is de enige manier om je niveau te blijven halen. Alles begint met constant presteren, over een lange periode."