Nieuws

Shakhtar Donetsk-trainer onder indruk van De Kuip: 'Wordt moeilijk in dit stadion'

Shakhtar Donetsk-trainer onder indruk van De Kuip: 'Wordt moeilijk in dit stadion'

15 maart - 22:18

Shakhtar Donetsk-trainer Igor Jovicevic weet dat het donderdagavond een lastig karwei wordt in de return van de achtste finales van de Europa League tegen Feyenoord. De oefenmeester was ook onder de indruk van zijn bezoek aan De Kuip.

"De eerste wedstrijd was al moeilijk. Hopelijk hebben ze ons toen niet ons beste voetbal laten zien", begint Jovicevic tijdens het persmoment, geciteerd door Voetbal International. Toch is de oefenmeester positief over de kansen van Shakhtar. "Ik denk dat we nog veel meer potentieel hebben. Morgen zullen we vechten van de eerste tot de laatste minuut."

"Het zal moeilijk worden in dit stadion", vervolgt Jovicevic, die al eens in Nederland was dit seizoen. "De sfeer is hier fantastisch. We begonnen het seizoen in de voorbereiding in Rotterdam. Nu keren we terug. Ik denk dat we er klaar voor zijn", besluit hij.  

Donderdagavond wordt er om 18.45 afgetrapt in De Kuip. Na die wedstrijd weten we of Feyenoord of Shakhtar Donetsk zich kwartfinalist van de Europa League mag noemen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s