Nieuws

'Vitesse en eigenaar GelreDome naderen akkoord, oordeel eind april verwacht'

'Vitesse en eigenaar GelreDome naderen akkoord, oordeel eind april verwacht'

14-03-2023 12:05

Vitesse en de stadioneigenaar van GelreDome lijken toch tot een verzoening te gaan komen. De twee partijen zijn dicht bij een akkoord en zouden eind april tot een oplossing moeten komen.

Raadslieden van beide partijen onthulden dat dinsdag bij de Arnhemse rechtbank, schrijft De Gelderlander. Vitesse-eigenaar Coley Parry en Nedstede-topman Michael van de Kuit zijn sinds vorige week in elkaar met gesprek, evenals de advocaten van beide partijen. "De belangen ervan worden ingezien en begrepen", verzekert de raadsman van stadioneigenaar Nedstede.

De gesprekken moeten 'op korte termijn tot nieuws leiden', aldus de raadsmannen van beide partijen. Vitesse boog zich eerder nog over de kwestie van het eeuwig speelrecht, maar maandag bleek dat de club al sinds 2003 geen recht meer heeft op die uitweg. De rechters mikken erop rond 26 april het oordeel klaar te hebben. Dat is echter niet gegarandeerd. "Wat hier aan papierwerk is binnen geschoven, is niet niks", besluit de voorzitter van de rechtbank.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!