Twee treffers Dessers niet genoeg voor Cremonese in Serie A-kelderkraker

06-03-2023 20:32 Laatste update: 20:52
1

Sassuolo heeft maandagavond de degradatiekraker tegen Cremonese naar zich toegetrokken. Twee treffers van Cyriel Dessers waren niet genoeg om de nummer voorlaatst aan nieuwe punten te helpen.

Cremonese won dit seizoen pas één keer, maar is door de vele gelijke spelen nog altijd boven hekkensluiter Sampdoria te vinden. De nummer negentien van de Serie A begon slecht aan het duel met Sassuolo en stond na de eerste helft op een 2-0 achterstand. Armand Laurienté en Davide Frattesi zorgden voor de eerste treffers.

In de tweede helft gooiden de bezoekers de wedstrijd echter om. Dessers scoorde na ruim en uur én in de slotfase, waardoor het erop leek dat Cremonese een punt ging overhouden aan het duel. Nedim Bajrami dompelde de bezoekers in de blessuretijd echter in rouw met de bevrijdende 3-2.

Door de nederlaag blijft Cremonese op twaalf punten staan. Sassuolo klimt van de vijftiende plek naar plaats dertien en ziet Fiorentina boven zich.