Nieuws

Schmidt cryptisch over toekomst bij PSV: 'Dit is nog niet het einde'

Schmidt cryptisch over toekomst bij PSV: 'Dit is nog niet het einde'

31-12-2021 09:07

Het heeft er alle schijn van dat Roger Schmidt ook volgend seizoen aan het roer staat bij PSV. De Duitse oefenmeester geeft zijn jawoord nog niet, al hint hij op een langer verblijf in Eindhoven.

In een uitgebreid interview met ESPN komt logischerwijs zijn aflopende contract aan bod. Schmidt begon aan zijn trainersklus bij PSV in de zomer van 2020 en tekende destijds voor twee jaar. "Het ligt nog helemaal open. Ik heb daar eerlijk gezegd nog niet heel diep over nagedacht", erkent hij. 

Tussen de regels door lijkt het alsof Schmidt al wel heeft nagedacht over zijn toekomst. Zijn gezin speelt in elk geval een belangrijke rol in het vervolg van zijn loopbaan als trainer. "Dit is nog niet het einde", is hij duidelijk. "Nog niet. Het zal ooit een keer klaar zijn, maar mijn gevoel zegt dat dit nog niet het einde is."

Schmidt en PSV zijn in de winterstop koploper van de Eredivisie. De voorsprong op naaste belager Ajax bedraagt één punt. De Eindhovenaren spelen nog op drie fronten mee: in februari wacht het tweeluik in de tussenronde van de Conference League met Maccabi Tel Aviv.