Nieuws

Ten Hag mist drietal tegen Barcelona: Martínez en Sabitzer terug in selectie

Ten Hag mist drietal tegen Barcelona: Martínez en Sabitzer terug in selectie

21-02-2023 11:55

Erik ten Hag kan donderdagavond hoogstwaarschijnlijk geen beroep doen op Antony, Harry Maguire en Anthony Martial. Het drietal lijkt niet fit genoeg voor de Europa League-return tegen FC Barcelona.

Dat meldt Manchester United via zijn officiële kanalen. Antony, Maguire en Martial zaten afgelopen weekend al niet bij de wedstrijdselectie tegen Leicester City (3-0 overwinning). Naar alle waarschijnlijkheid is het drietal ook niet inzetbaar in de returnwedstrijd tegen Barça. Christian Eriksen en Donny van de Beek zijn wegens langdurige blessures donderdagavond ook afwezig.

Lisandro Martínez en Marcel Sabitzer keren - na het missen van de heenwedstrijd in Catalonië wegens een schorsing - weer terug in de Europese wedstrijdselectie. 'Raphaël Varane en Tyrell Malacia zijn opties om terug te keren in de verdediging, nadat ze tegen de Foxes op de bank zijn achtergelaten", schrijft United op de clubsite. 

De Europa League-return tussen Manchester United en FC Barcelona wordt donderdagavond om 21.00 uur afgewerkt op Old Trafford. Het heenduel eindigde in 2-2, waardoor deze wedstrijd allesbeslissend is.