Nieuws

United-legende geeft drie redenen waarom Ten Hag gaat slagen bij United

United-legende geeft drie redenen waarom Ten Hag gaat slagen bij United

10-02-2023 20:11 Laatste update: 20:13

Nemanja Vidic heeft het volste vertrouwen in Erik ten Hag als manager van Manchester United. De kiezelharde Serviër, die tussen 2006 en 2014 de verdediging leidde op Old Trafford, geeft drie redenen waarom de Nederlandse manager gaat slagen.

Vidic kijkt tegenwoordig met plezier naar zijn oude club en is onder de indruk van Ten Hag. "Hij maakt de spelers beter. Hij is een goede coach, dat is heel belangrijk", stelt Vidic tegenover iNews. "Hij werkt constant met ze op het veld."

De Serviër grijpt ook terug op het verleden van de manager. "Ten Hag is een heel stabiel iemand. Hij werkte eerst al voor een grote club en zijn benadering is duidelijk: niets komt vanzelf, je moet er hard voor werken. Hij ziet dingen op de langetermijn, ook als hij een keer een wedstrijd verliest."

"Als voormalig United-speler geeft hij mij vertrouwen", vervolgt Vidic. "Hij weet wat hij doet. Je ziet op het veld dat de jongens weer een echt team zijn. Dat komt ook door de values van Ten Hag. Ik denk dat we dat op een gegeven moment kwijt weten", besluit de oud-speler.