Nieuws

Romano: Juventus verwijst Pogba-geruchten over vertrek naar rijk der fabelen

Romano: Juventus verwijst Pogba-geruchten over vertrek naar rijk der fabelen

06-02-2023 10:41

Juventus is niet van plan om het contract van Paul Pogba voortijdig te beëindigen, meldt Fabrizio Romano. De Fransman kwam sinds zijn terugkeer naar De Oude Dame in juli van vorig jaar tot welgeteld nul minuten.

Pogba wordt sinds hij opnieuw in Turijn neerstreek achtervolgt door blessures. De afgelopen week doken er geruchten op dat Juventus overwoog om het contract te ontbinden van de international, die met zijn salaris zwaar op de begroting drukt. Volgens Romano is daar echter geen enkele sprake van.

'Het is niet eens een mogelijkheid voor de club op dit moment, ze wachten juist op hem', meldt de transfergoeroe op Twitter. De club zou de aantijgingen ontkend hebben tegen Romano, alhoewel de officiële bevestiging vanuit Juventus ontbreekt. Pogba keerde na een zesjarig verblijf op Old Trafford bij Manchester United terug naar de topclub in verval, eerder speelde hij tussen 2012 en 2016 in Italië.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!