Breaking news

'Akkoord PSV en Dortmund aanstaande: Hazard vertrekt naar Eindhoven'

'Akkoord PSV en Dortmund aanstaande: Hazard vertrekt naar Eindhoven'

30-01-2023 21:36 Laatste update: 21:44

PSV gaat zich versterken met Thorgan Hazard, meldt het Eindhovens Dagblad. De Belg zal op Deadline Day gekeurd worden in Eindhoven. 

PSV heeft zijn gewenste aanvallende versterking zo goed als binnen. Volgens het ED staan alle seinen op groen en is de transfer van Hazard enkel een kwestie van tijd. Het betreft een huur met optie tot koop. PSV is nog in gesprek met Borussia Dortmund over de laatste details, maar het ziet er naar verluidt goed uit. Hazard zou zelf namelijk ook dolgraag naar Eindhoven willen.

PSV was na de verkoop van Cody Gakpo (Liverpool) en Noni Madueke (Chelsea) op zoek naar aanvallende versterkingen. Eerder werd de komst van Fábio Silva - die wordt gehuurd van Wolverhampton - al wereldkundig gemaakt. Hazard wordt de nieuwe aanwinst. De Belgisch international speelde 122 officiële duels voor Borussia Dortmund. Hierin was hij goed voor achttien goals en 21 assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!