Breaking news

'PSV klopt aan bij Manchester United voor gewenste winterversterking'

'PSV klopt aan bij Manchester United voor gewenste winterversterking'

27 januari - 19:05 Laatste update: 19:57
2

Anthony Elanga staat op de radar bij PSV, melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. De Zweedse vleugelaanvaller moet de Eindhovense aanhang nieuw elan geven. 

Trainer Ruud van Nistelrooij liet vrijdagmiddag op de persconferentie al weten dat hij graag nog een aanvallende versterking zou willen hebben deze winter. De hoofdtrainer van PSV zag deze transferperiode sterkhouders Cody Gakpo en Noni Madueke vertrekken. PSV gaat voor een huurtransfer en hoopt Elanga binnen te halen. De Zweedse vleugelspits moet voor aanvallende impulsen gaan zorgen in het elftal van Van Nistelrooij.

Bronnen rond PSV melden aan het Eindhovens Dagblad ook dat er eerder contact is geweest met Adnan Januzaj van Sevilla FC over een overgang naar PSV. 'Op dit moment lijkt hij geen optie meer, maar de komende dagen kunnen hectisch zijn waardoor panelen weer verschuiven', schrijft de krant.

Elanga maakte vorig seizoen zijn eerste minuten in het shirt van Manchester United. De twintigjarige aanvaller komt onder Erik ten Hag dit seizoen mondjesmaat aan spelen toe. Januzaj kwam afgelopen zomer transfervrij naar Sevilla, maar hij is momenteel alweer overbodig door de teruggekeerde ex-Ajacied Lucas Ocampos.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!