Transfernieuws

Technisch directeur Kazanci weet niets van Weghorst-exit: 'Hij gaat nergens heen'

Technisch directeur Kazanci weet niets van Weghorst-exit: 'Hij gaat nergens heen'

08-01-2023 09:17 Laatste update: 13:19

Technisch directeur Ceyhun Kazanci van Besiktas begrijpt niets van de manier van juichen van Wout Weghorst. De Nederlander leek na zijn doelpunt afscheid te nemen van de fans, maar bij de Turkse club weet niemand iets van zijn mogelijke vertrek af.

Weghorst staat volgens verschillende media in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United. Manager Erik ten Hag wil de goaltjesdief naar Engeland halen achter Marcus Rashford. Kazanci weet van niets en stelt dat de Nederlander nergens heen gaat.

"Als Manchester United of een ander team Wout wil hebben, dan zullen ze eerst met Burnley moeten praten. Burnley zal dan contact met ons opnemen om een mogelijke scheiding te bespreken. Pas als wij accepteren, zal het contract worden beëindigd. Maar anders gaat hij nergens heen tot het einde van het seizoen", vertelt de technisch directeur in gesprek met Fanatik.

Het Turkse medium sprak ook met zaakwaarnemer Simon Cziommer en volgens de Duitser moet er niets achter de manier van juichen worden gezocht. "Alles is in orde, geen probleem. Wout heeft er gewoon een feestje van gemaakt."