Opinie

Lovende woorden voor Schreuder van collega: Ajax heeft een uitstekende coach

Lovende woorden voor Schreuder van collega: "Ajax heeft een uitstekende coach"

01-01-2023 14:15

Volgens Maurice Steijn is de huidige nummer drie van de Eredivisie Ajax nog altijd dé favoriet om de Eredivisie te winnen. De Sparta-trainer heeft daarnaast lovende woorden in huis voor zijn collega Alfred Schreuder.

Alhoewel Ajax kwakkelt onder de leiding van de Barnevelder en geregeld punten morst, acht de Hagenaar de Amsterdamse formatie favoriet voor de Eredivisie-titel. "Ik denk dat Ajax over de beste selectie beschikt en ook een uitstekende coach heeft met Alfred" zegt Steijn in een video-item van Voetbal international. "Hij kan het heel goed begeleiden. Ze zitten misschien nu in zwaar weer, maar er is niets zo veranderlijk als de voetballerij."

"Ik kan me een paar maanden geleden nog herinneren dat niemand meer sprak over Ten Hag, maar over het Ajax van Schreuder. Het zou in vele opzichten verder zijn dan het Ajax van vorig jaar...", zucht Steijn. "Ik heb er vertrouwen in dat hij kampioen gaat worden." Met Sparta presteert de oefenmeester uitstekend. Na veertien wedstrijden staan de Rotterdammers op de knappe zesde plaats in de Eredivisie.