Transfernieuws

'Eerste bod op Ounahi komt uit Engeland, middenvelder wil graag naar de Serie A'

'Eerste bod op Ounahi komt uit Engeland, middenvelder wil graag naar de Serie A'

31-12-2022 10:53

Het eerste officiële bod op Azzedine Ounahi komt volgens L’Équipe uit de Premier League. Leicester City zou de Marokkaanse WK-revelatie maar wat graag aan de selectie toe willen voegen en heeft daar in totaal dertig miljoen euro voor over.

Volgens de Franse krant zou het gaan om een bod van twintig miljoen euro vast plus tien miljoen euro aan bonussen, waarbij het laatstgenoemde bedrag pas wordt geactiveerd bij het behalen van de Champions League. De club uit de Premier League maakt tot nu toe een teleurstellend seizoen door en hoopt met Ounahi de nodige creativiteit aan de selectie te voegen. Angers – de club waar de Marokkaanse middenvelder onder contract staat – houdt rekening met het vertrek van zijn speler.

Als het aan Ounahi zelf ligt, vertrekt hij naar Italië, weet L’Équipe. Serie A-koploper Napoli zou gecharmeerd zijn geraakt van zijn prestaties tijdens het WK in Qatar. Ounahi bereikte de halve finales met Marokko op het mondiale eindtoernooi, waar hij met zijn snelle, beweeglijke spel een groot aandeel in had.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!